Ο διευθυντής μηχανικών για το Android, David Burke, ανέφερε σε μια συνέντευξη στο The Verge πως η αναβάθμιση σε Android 4.4.1 έρχεται και φέρνει αρκετές βελτιώσεις στην κάμερα του Nexus 5.

nexus 5 update

Επιβεβαίωσε πως η κάμερα του Smartphone θα εστιάζει γρηγορότερα και θα έχει μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου, για να μην χρειάζεται να βασίζεται μόνο στο OIS, όπως κάνει τώρα.

Οι νέες αλλαγές σημαίνουν πως οι φωτογραφίες από το Nexus 5 θα έχουν λιγότερα κουνήματα και motion blur. Ενδέχεται όμως σε πιο σκοτεινά σημεία να έχουμε λίγο παραπάνω θόρυβο. Βελτιώσεις όμως έχουμε και στην ισορροπία λευκού και τον αλγόριθμο που ρυθμίζει την έκθεση.

Εκτός από τις βελτιώσεις στην ποιότητα των φωτογραφιών, και η εφαρμογή της κάμερας θα ανοίγει γρηγορότερα. Συγκεκριμένα βλέπουμε να ανοίγει 1 δευτερόλεπτο γρηγορότερα.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.