Είδαμε πριν από το πρωί πως ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.4.1 για το Google Nexus 5, με αρκετά bug fixes και βελτιώσεις στην κάμερα. Από ότι φαίνεται όμως η αναβάθμιση δεν έφτασε μόνο στο Nexus 5 αλλά κατευθύνεται και προς τα Nexus 4 και Nexus 7 2013 edition (προς το παρόν μόνο για την LTE έκδοση). Διαθέσιμα είναι και τα πακέτα για χειροκίνητη αναβάθμιση.

android 4.4 KitKat

Σχετικά με το Nexus 7 Wi-Fi και το Nexus 10 δεν έχουμε ακούσει αναφορές για αναβάθμιση, οπότε υποθέτουμε πως διορθώνονται κάποια bugs ακόμα πριν κυκλοφορήσει. Επειδή οι κάμερες την άλλων nexus συσκευών δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του Nexus 5, η Google όπως είναι λογικό , δεν δίνει την αναβαθμισμένη έκδοση της κάμερας που είδαμε στο Nexus 5.

Αν δεν σας έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση και βιάζεστε να την περάσετε, βεβαιωθείτε πως τρέχετε ήδη Android 4.4 KRT16S και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ, ενώ τα αρχεία της αναβάθμισης θα τα βρείτε εδώ για Nexus 4 και εδώ για Nexus 7 2013.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.