Οι Android developers έχουν πρόσβαση σε ένα εργαλείο που αποκαλείται Android Studio και το οποίο προσφέρει πλήθος στατιστικών. Και ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο σύμφωνα με το 9to5google είναι η χρήση του Android 13. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το Android Studio έλαβε την πρώτη του αναβάθμιση για το 2023 και ανανέωσε τα στατιστικά χρήσης του Android.

Πριν από την εν λόγω ενημέρωση, η τελευταία ενημέρωση των στατιστικών ήταν τον Αύγουστο, λίγο πριν την κυκλοφορία του Android 13. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το νέο λογισμικό βρίσκεται μόλις στο 5.2% των smartphones παγκοσμίως.

Να σημειωθεί ότι το Android 12 αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 18.9% των συσκευών, ποσοστό που και πάλι φαντάζει πολύ μικρότερο από αυτό που θα έπρεπε να είναι. Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια, ότι το Android 13 ακόμη βρίσκεται σε φάση κυκλοφορίας και οι ενημερώσεις διατίθενται συνεχώς από μεγάλους κατασκευαστές όπως η Samsung.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.