Η Google ανακοίνωσε την τρίτη – τέταρτη αν υπολογίσουμε και την 2.1 – δημόσια beta έκδοση του Android 13 και είπε ότι η νεότερη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για κινητά και tablet έφτασε στο στάδιο Platform Stability. Τι σημαίνει αυτό;

Όταν το λογισμικό της Google μπει σε αυτό το στάδιο σημαίνει ότι η εταιρεία έχει λύσει όλα τα σοβαρά προβλήματα αστάθειας και πλέον προχωρά στις τελικές διορθώσεις, ώστε να τελειοποιήσει το λειτουργικό πριν την κυκλοφορία της πρώτης τελικής έκδοσης του.

Με το Android 13 η Google κατάφερε να πιάσει το στάδιο Platform Stability δύο μήνες νωρίτερα από ότι με το Android 12. Ελπίζουμε το νέο OS να είναι όντως σταθερό και να μην παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα αστάθειας ή οποιοδήποτε σοβαρό σφάλμα στην τελική του έκδοση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.