Μαζί με την κυκλοφορία της Beta του Android 11 η Google ανακοίνωσε και ότι αναβαθμίζει άμεσα σχεδόν όλα τα Pixels – Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL.

Εκτός από τη Google, κάποιες εταιρείες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τις Android 11 beta εκδόσεις των ROMs τους, και άλλες ανακοίνωσαν πως θα είναι σύντομα διαθέσιμες, τώρα πόσο σύντομα δεν ξέρω.

Πρώτη από όλες η OnePlus, μένοντας στα γνωστά κυκλοφόρησε ξανά με ταχύτητα φωτός την τελευταία έκδοση Android για τα νεότερα flagships της. Τα OnePlus 8 και 8 Pro αναβαθμίζονται στο Android 11-based beta version OxygenOS.

Σε αυτή την έκδοση είναι διαθέσιμο το Face Unlock, δεν δουλεύει το “OK Google” και οι βιντεοκλήσεις, υπάρχουν τμήματα στο UI που δεν έχουν τελειοποιηθεί, κάποια apps ίσως παρουσιάζουν προβλήματα, και το σύστημα παίζει ναι είναι ασταθές. Τώρα αν επιμένεις να την περάσεις, οδηγίες θα βρεις στο XDA Developers.

Μετά την OnePlus, η Xiaomi και η Poco ανακοίνωσα στο Twitter ότι σύντομα θα αναβαθμίσουν τα τελευταία flagships τους στον Android 11 Beta 1. Η μητρική εταιρεία θα αναβαθμίσει τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro, και η θυγατρική της το Poco F2 Pro.

Εκτός από τις παραπάνω, η Oppo ανακοίνωσε ότι μέσα στον Ιούνιο θα διαθέσει την Beta 1 του Android 11 στο Oppo Find X2 και το Find X2 Pro. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν ακόμα περισσότερες εταιρείες την αναβάθμιση κάποιων μοντέλων τους. Ότι μάθω θα σας το μεταφέρω άμεσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.