Μαζί με τα Huawei Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro Plus, και Mate 40 RS Porsche Design, η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε τον Kirin 9000, το Porsche Design Watch GT 2, τα EyeWear II smart glasses, και τα Huawei FreeBuds Studio headphones. Πάμε να δούμε τι προσφέρουν τα ANC ακουστικά που στέκονται ενάντια σε εταιρείες όπως οι Bose, Sony, και Sennheisers.

Τα Huawei FreeBuds Studio ζυγίζουν 265 γραμμάρια και χρησιμοποιούν 7mm stainless steel βραχίωνα και μαλακό μαξιλάρι στο headband, και άνετα earcups για καλύτερη ακουστική εμπειρία. Τον ήχο χειρίζονται οι 40mm dynamic drivers, το 4-layer διάφραγμα, και το Kirin A1 audio chip.

Επίσης, τα Huawei FreeBuds Studio έχουν Active Noise Cancelling και διπλά υβριδικά noise-cancelling μικρόφωνα που σύμφωνα με την εταιρεία μειώνουν τον περιβάλλοντα θόρυβο κατά 40db. Συνολικά τα ακουστικά έχουν έξι μικρόφωνα για καλύτερο ήχο στις κλήσεις.

Huawei FreeBuds Studio launch

Τα Huawei FreeBuds Studio υποστηρίζουν σύνδεση σε πολλές συσκευές με εύκολη εναλλαγή και έχουν 410mAh μπαταρία που δίνει 24 ώρες αυτονομία χωρίς ANC και 20 ώρες με ANC. Η εταιρεία αναφέρει ότι με 10 λεπτά φόρτιση τα ακουστικά αναπληρώνουν 8 ώρες αυτονομία και η πλήρη φόρτιση θέλει 70 λεπτά.

Huawei FreeBuds Studio launch

Τα Huawei FreeBuds Studio θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη στα 299 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.