Ο Ming Chi Kuo επιστρέφει με μία νέα αναφορά που ανατρέπει τα δεδομένα, για τα μελλοντικά iPhone. Ο αναλυτής ασχολείται κυρίως με τους φακούς κάμερας που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία, η οποία βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με προμηθευτές για τα εξαρτήματα των iPhone 13, 14, και 15.

Σύμφωνα με παλιότερη αναφορά του αναλυτή, η Semco και η Sunny Optical, οι μεγαλύτεροι προμηθευτές φακών σε Κορέα και Κίνα, θα ξεκινήσουν τη συνεργασία τους με την Apple το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και το 2021, αντίστοιχα. Αυτό θα επηρεάσει τα έσοδα της Genius Electronic Optical, που αποτελεί τον βασικό προμηθευτή φακών του τεχνολογικού κολοσσού.

Προφανώς, τα οικονομικά οφέλη της Apple δεν ενδιαφέρουν τους χρήστες, αλλά η προσθήκη περισκοπικού φακού σίγουρα τους αφορά. Ο Kuo είχε πει ότι η Semco θα παρέχει στην Apple μεγάλες ποσότητες περισκοπικών τηλεφακών, που θα τους χρησιμοποιήσει στα iPhone 14, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2022.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Kuo ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα. Ακόμη πιο παλιά είχε πει ότι γνώριζε πως ο προμηθευτής των περισκοπικών καμερών θα ήταν η Genius Electronic Optical. Επίσης, η Apple είχε καταθέσει σχετική πατέντα το 2016, αλλά από τότε δεν έχουμε δει να προχωρά στην υλοποίηση της.

Σε αντίθεση με την τελευταία πρόβλεψη του Kuo, ότι δηλαδή η Apple θα βάλει περισκοπικούς φακούς στα iPhone 14, στη νεότερη αναφορά του ο αναλυτής λέει ότι τελικά οι περισκοπικοί τηλεφακοί θα κάνουν το ντεμπούτο τους το 2023 – λογικά στα iPhone 15.

Τι περιμένει ο αναλυτής για τα iPhone 13; Σύμφωνα με όσα λέει θα έχουν Face ID transmitter φτιαγμένο από πλαστικό αντί για γυαλί, που πλέον είναι δυνατό να κατασκευαστεί χάρη στις βελτιωμένες coating τεχνολογίες. Επίσης λέει ότι τα high-end μοντέλα θα έχουν βελτιωμένους τηλεσκοπικούς φακούς, από τα 5-element στα 6-element.

Η βελτίωση στις κάμερες θα συνεχιστεί το 2022 με τα high-end iPhone 14 που θα έχουν αναβαθμισμένους τηλεφακούς από τα 6-element στα 7-element. Επίσης θα έχουν ένα νέο “unibody lens design” που η Apple θα χρησιμοποιήσει για να μειώσει το μέγεθος του module της selfie.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.