Τα Samsung Galaxy Z Flip είναι τα πιο οικονομικά foldable smartphones της εταιρείας και η κατασκευάστρια εργάζεται ήδη στον διάδοχο τους, που αναμενόταν να κυκλοφορήσει σύντομα. Όμως, πηγές από την Κορέα λένε ότι η κυκλοφορία θα πάρει αναβολή.

Οι αναφορές μέχρι σήμερα λένε για τρία συνολικά foldable που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021 από τη Samsung, ο διάδοχος των Galaxy Z Flip, το επόμενο Galaxy Z Fold, και το οικονομικό Galaxy Z Fold FE.

Το The Elec λέει ότι σε αντίθεση με το Galaxy Z Flip που κυκλοφόρησε μαζί με τα Galaxy S20, το Samsung Galaxy Z Flip 3 δεν θα βγει στην αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 μαζί με τα Galaxy S21, αλλά θα λανσαριστεί μόνο του αργότερα μέσα στο έτος.

Πέρα από την αναβολή της κυκλοφορίας του έχουμε και νέα για τα specs του. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Ice Universe το Samsung Galaxy Z Flip 3 θα έχει οθόνη με 120Hz ρυθμό ανανέωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.