Η Xiaomi προχωράει κανονικά το beta πρόγραμμα του Android 12 με το MIUI 12 skin. Ήδη τα Mi 11 λαμβάνουν την πρώτη beta της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού της Google. Η κινέζικη κατασκευάστρια κυκλοφόρησε τη beta έκδοση του Android 12-based MIUI 12 στην Κίνα και αναμένεται σε λίγες εβδομάδες να τη διαθέσει εκτός Κίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια κλειστή beta έκδοση που προς το παρόν αφορά μόνο τις κινεζικές παραλλαγές του Mi 11. Για το λόγο αυτό δεν έχει Google Services ή προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google.

Σε σύγκριση με τις MIUI 12 / MIUI 12.5 εκδόσεις που βασίζονται στο Android 11, ορισμένα χαρακτηριστικά δεν είναι πλήρως λειτουργικά ή λείπουν εντελώς στο Android 12-based MIUI skin. Επιπλέον, προς το παρόν, οι διαθέσιμες επιλογές γλώσσας είναι μόνο τα κινέζικα και τα αγγλικά.

Τα πακέτα ενημέρωσης είναι κανονικά recovery αρχεία ZIP. Ωστόσο, όποιος ενδιαφέρεται να τα κάνει flash πρέπει να έχει έναν Λογαριασμό Mi με δικαιώματα για δοκιμή των Beta εκδόσεων. Προφανώς, όσοι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις μπορούν αν ακολουθήσουν τη γνωστή μέθοδο με το TWRP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.