Μετά την ενημέρωση των flagship της και αρκετών νεότερων οικονομικών μοντέλων στο πιο πρόσφατο One UI 6 που βασίζεται στο Android 14, η Samsung κυκλοφόρησε την ενημέρωση στο Galaxy A52 5G, το 4G μοντέλο έχει ήδη αναβαθμιστεί σε διάφορες περιοχές.

Η stable έκδοση του One UI 6 για το Samsung Galaxy A52 5G είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές μόνο στην Ευρώπη. Έχει τις εκδόσεις υλικολογισμικού A526BXXU5FWL1 / A526BOXM5FWL1 / A526BXXU5FWL1. Το μέγεθος του πακέτου είναι 2.207,35MB. Επίσης, η ενημέρωση OTA ενσωματώνει την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του patch ασφαλείας του Android για τον Δεκέμβριο του 2023.

Στο One UI 6 περιλαμβάνονται αρκετές βελτιώσεις του UI, widgets κάμερας για την αρχική οθόνη, η μετακίνηση και απόθεση αρχείων και πολυμέσων με τα δύο χέρια μεταξύ εφαρμογών, οι βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων και βίντεο, οι πρόσθετες ρυθμίσεις προσβασιμότητας, η μεγαλύτερη ασφάλεια με τη λειτουργία αυτόματου αποκλεισμού, η υποστήριξη κωδικών πρόσβασης μιας χρήσης για hotspots, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.