Η Samsung συνεχίζει την τρελή πορεία διάθεσης του One UI 6, το οποίο βασίζεται στο Android 14, στα smartphones του ευρύ καταλόγου της. Μάλιστα, η κατασκευάστρια δεν περιορίζεται στα flagship, ή στα high-mid range. Το Samsung Galaxy A14 5G είναι το επόμενη τηλέφωνο έκπληξη που λαμβάνει το update.

Σύμφωνα με πηγή, όπως όλα δείχνουν, το Galaxy A14 5G λαμβάνει το One UI 6, το οποίο είναι βασισμένο στο Android 14, με αριθμό έκδοσης A146BXXU2CWK9 και μέγεθος 1.8GB. Το update περιλαμβάνει και τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον μήνα Νοέμβριο του 2023.

Με βάση τις πληροφορίες, το Samsung Galaxy A14 5G παίρνει το update στην Ινδία, αλλά σύντομα αναμένεται η ενημέρωση να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη. Μείνετε συντονισμένοι και να έχετε το συγκεκριμένο smartphone κάνετε έναν χειροκίνητο έλεγχο για ενημερώσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.