Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση των Huawei Mate 40 και όπως ήδη έχω πει τώρα θα κυκλοφορήσουν τα καλύτερα leaks και teasers. Μετά το module των έξι καμερών που διέρρευσε εχθές, σήμερα σας έχω ένα teaser από τη Huawei για την οθόνη των smartphone.

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο στο Weibo – το GizmoChina δεν έχει βάλει link… αλλά το βρήκα στο YouTube – που δείχνει ένα γαλαξιακό παιχνίδι. Στο κάτω μέρος υπάρχει μία μπάρα και στα δεξιά έχει έναν μετρητή που τελικά φτάνει στο 90. Είναι όμως αυτός ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης των Huawei Mate 40;

Όντως αυτό το νούμερο δείχνει το refresh rate των Huawei Mate 40. Στο post η εταιρεία γράφει το hashtag των smartphones και δίπλα το “advanced smoothly”. Όταν μιλάμε για οθόνες και τον ρυθμό ανανέωσης αναφερόμαστε στο πόσο ομαλά προβάλλεται το περιεχόμενο σε αυτές. Άρα, πολύ απλά η κινέζικη εταιρεία βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να λανσάρει τα 90Hz της οθόνης των επερχόμενων flagships.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.