Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση ενός update που θα προσθέσει στο Samsung Galaxy Fold χαρακτηριστικά του νεότερου Galaxy Z Fold 2. Ένα από τα μεγαλύτερα features είναι το App Pair που επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα. Η πρόσβαση στο App Pair γίνεται από το Edge Panel που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 22 apps.

Samsung Galaxy Fold gets Galaxy Z Fold 2 features

Επίσης, οι κάτοχοι του Samsung Galaxy Fold μπορούν να χωρίσουν το layout σε περισσότερα από δύο τμήματα. Με το Multi-Active Window μπορείς να έχεις στο ένα κομμάτι της οθόνης το YouTube και στο άλλο τμήμα τον browser και το app των email – ένα απλό παράδειγμα.

Samsung Galaxy Fold gets Galaxy Z Fold 2 features

Η αναβάθμιση επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση του Samsung Galaxy Fold με smart TVs μέσω Samsung DeX. Μόλις συνδέσεις το smartphone με την τηλεόραση μπορείς να το χρησιμοποιείς ως touchpad για τον χειρισμό της οθόνης με multi-finger gestures.

Το update προσθέτει και έξτρα χαρακτηριστικά στην κάμερα, όπως το Auto framing που παρακολουθεί την κίνηση και κάνει αυτόματα zoom ανάλογα με το πόσοι άνθρωποι είναι μπροστά στο φακό.

Επίσης, έχουμε τα Capture View, Dual Preview, και Rear Cam Selfie. Το τελευταίο επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί την πίσω κάμερα του Samsung Galaxy Fold για να βγάζει selfie και να βλέπει στην εξωτερική οθόνη τι προσπαθεί να φωτογραφίσει.

Στο βίντεο έχουμε το Pro Video Mode που επιτρέπει 21:9 λήψη και 24fps βίντεο και το Single Take. Τέλος, η αναβάθμιση επιτρέπει τον απευθείας διαμοιρασμό του WiFi passwords.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.