Το νέο iOS 17.1.2 ήρθε μόλις στα iPhones που έχουμε στο Techmaniacs και καλό είναι να αναβαθμίσετε άμεσα. Η αναβάθμιση δεν φέρνει νέα χαρακτηριστικά, όμως διορθώνει αρκετά κενά ασφαλείας. Για αυτό σπεύστε να αναβαθμίσετε.

Πρόκειται για μια μικρή αναβάθμιση, που φτάνει τα 320MB, όμως εκτός από τα κενά ασφαλείας, διορθώνει και αρκετά bugs, εξασφαλίζοντας καλύτερη λειτουργία του τηλεφώνου. Η Apple δηλώνει πως είναι σημαντική αναβάθμιση, που πρέπει να γίνει άμεσα.

Τα κενά ασφαλείας που διορθώνει είναι γνωστά από παλαιότερες εκδόσεις του iOS και έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για κακόβουλες επιθέσεις.

iOS 17.1.2

Για να αναβαθμίσετε το κινητό σας στη νέα έκδοση, πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις>Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού.

Τις επόμενες μέρες περιμένουμε και το iOS 17.2, που θα φέρει νέα χαρακτηριστικά στις συσκευές και θα διορθώσει κάποια από τα μεγάλα προβλήματα του iOS 17.

Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν την εφαρμογή Journal της Apple, την καταγραφή βίντεο με Spatial Audio στα iPhone 15 Pro και αρκετά ακόμα.

Εννοείται πως θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις έρθει στα δικά μας iPhones, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.