Πέρυσι η Samsung παρουσίασε το πρώτο foldable smartphone στον κόσμο, το οποίο κυκλοφόρησε σε διόλου ευκαταφρόνητη τιμή. Μετά, ακολούθησε το Galaxy Z Flip, που ήταν σχετικά πιο οικονομικό. Τώρα, ξέρουμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τους διαδόχους τους, αλλά ταυτόχρονα κυκλοφορούν φήμες ότι φέτος θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων και το νέο οικονομικό Samsung Galaxy Fold Lite.

Τζάμπα τα όνειρα, σύμφωνα με κορεάτικα μέσα το Samsung Galaxy Fold Lite δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, μαζί με τα Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 και Galaxy Z Flip 5G. Οι πηγές αναφέρουν ότι θα βγει στην αγορά το 2021 και σε πολύ χαμηλή τιμή.

Για όσους δεν θυμούνται, να πω ότι το Samsung Galaxy Fold κόστιζε 1.980 δολάρια και το Galaxy Z Flip μόνο 1.380 δολάρια. Λοιπόν, τα κορεάτικα μέσα λένε ότι το Samsung Galaxy Fold Lite θα κοστίζει 1.000.000 won ή κάπου στα 900 δολάρια.

Τιμή χώμα, που εν μέρη οφείλεται στο ότι η εταιρεία έχει κάνει ήδη απόσβεση μέρος του R&D των foldables γενικά. Επιπλέον, η τιμή του Samsung Galaxy Fold Lite θα είναι χαμηλότερη και λόγο των specs. Σύμφωνα με πηγές, το foldable δεν θα έχει Ultra Thin Glass και θα διαθέτει τον περσινό (αφού θα κυκλοφορήσει το 2021) Snapdragon 865.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.