Η Samsung ξεκίνησε την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ενημέρωσης του One UI 6 για τη σειρά Galaxy S23. Τα δεδομένα έδειχναν ότι η εταιρεία δεν θα αναβαθμίσει τα flagship smartphones του 2020, δηλαδή, τα Galaxy S20 και Note 20. Μάλιστα, η συσκευές απουσίαζαν από τη λίστα των επιλέξιμων συσκευών. Ωστόσο, τα δεδομένα ανατρέπονται, καθώς η Samsung αλλάζει στάση.

Σε ανάρτηση σχετική ανάρτηση της, η Samsung προσέφερε πολύτιμες συμβουλές για την κάμερα που μπορούν να ακολουθήσουν οι χρήστες τηλεφώνων Galaxy μετά την ενημέρωση στο One UI 6. Υπογράμμισε πώς το One UI 6 ενσωματώνει βελτιώσεις τεχνολογίας AI στην κάμερα, απλοποιώντας βασικές λειτουργίες μειώνοντας σημαντικά τα βήματα που πρέπει να κάνει ο χρήστης.

Ιδιαίτερη σημασία έχουν οι υποσημειώσεις μέσα στην ανάρτηση. Η Samsung αναφέρει όλα τα μοντέλα που αφορά η δημοσίευση της και συμπεριέλαβε παραδόξως τα Galaxy S20 και Note 20 στη λίστα των συσκευών που πρόκειται να λάβουν τις αναβαθμίσεις της κάμερας που προσφέρει το One UI 6. Αυτή η απροσδόκητη αποκάλυψη προκάλεσε ελπίδες στους χρήστες αυτών των παλαιότερων συσκευών, παρόλο που η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη επίσημα ότι θα ενημερώσει τα smartphones.

Galaxy S20 Note 20 One UI 6

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Samsung συνήθως εγγυάται τέσσερις ενημερώσεις Android για τις πρόσφατες ναυαρχίδες Galaxy. Ωστόσο, τα Galaxy S20 και Note 20, που έκαναν το ντεμπούτο τους με Android 10, αναμενόταν αρχικά να ολοκληρώσουν τις ενημερώσεις τους με το Android 13, γιατί δεν ανήκουν στην πιο πρόσφατη πολιτική υποστήριξης της εταιρείας.

Αν και η είδηση αυτή φέρνει πιθανή χαρά στους χρήστες των Galaxy S20 και Note 20, συνιστάται προσοχή. Παρά το άρθρο της Samsung που υπαινίσσεται αυτές τις ενημερώσεις, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ρητά τις προθέσεις της σχετικά με την αναβάθμιση των παλαιότερων ναυαρχίδων στο Android 14.

Ως εκ τούτου, είναι συνετό να μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά μέχρι να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από τη Samsung για την ενημέρωση των Galaxy S20 και Note 20 στο One UI 6 και το Android 14.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.