Μόλις εχθές έφθασε στο smartphone μας μια νέα ενημέρωση του Google Play Store η οποία αλλάζει το γνωστό κατάστημα εφαρμογών. Πιο συγκεκριμένα, στο νέο design που έχουμε στο smartphone μας, έχει εγκαταληφθεί το hambuerger menu, δηλαδή οι τρεις οριζόντιες μπάρες που βρίσκοντας στην αριστερή πλευρά της μπάρας αναζήτησης στη κορυφή. Πλέον θα πρέπει να πιέσεις στην εικόνα του προφίλ σου για να σου εμφανιστούν οι σχετικές επιλογές που υπήρχαν στο hamburger menu.

Το κύριο link για τις Ρυθμίσεις βρίσκεται στην κάτω πλευρά του pop up. Εντός των ρυθμίσεων, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και οι διάφορες ρυθμίσεις βρίσκονται εντός των τεσσάρων κύριων κατηγοριών, Γενικά, Στοιχεία ελέγχου χρήστη, Οικογένεια και Σχετικά Με.

Να σημειώσουμε ότι πολλά sites του εξωτερικού αναφέρουν ότι θα πρέπει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του Play Store από το APK Mirror, στη συνέχεια να κάνεις force close το app προκειμένου να σου έρθει και σε σένα. Πάντως, εμάς ενημερώθηκε μόλις εχθές κανονικά από μόνο του χωρίς να κάνουμε κάτι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.