Μόλις λίγες ώρες μετά την παρουσίαση της 125W υπερταχύτατης φόρτισης από την Oppo, η Realme αποκάλυψε τη δική της ταχυφόρτιση, που ονομάζεται 125W UltraDart. Κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη γιατί η Realme είναι ένα είδος sub-brand της Oppo.

Η 125W UltraDart χρησιμοποιεί, σύμφωνα με τη Realme, μία τριπλή λύση φόρτισης που αντλεί ταυτόχρονα μειωμένη τάση για να μεγιστοποιήσει την ισχύ και να μειώσει αποτελεσματικά την απαγωγή θερμότητας. Ολόκληρη η διαδικασία φόρτισης έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να επιτυγχάνεται καλή ψύξη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό μετατροπής, που αγγίζει το 98%.

Η 125W UltraDart υιοθετεί μία flip-clip δομή που μειώνει τη διαδρομή στη θύρα USB type-C και την πηγή θερμότητας. Επίσης, έχει μία εξαιρετικά λεπτή πλάκα εμποτισμού VC με υψηλή απόδοση απαγωγής της θερμότητας για γρήγορη απορρόφηση και διασπορά της θερμικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί μία πολυεπίπεδη περιοχή από φύλλα γραφίτη, που βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας κάτω από τους 40°C. Επιπλέον, η τεχνολογία 125W UltraDart δεν υποστηρίζει μόνο smartphones, αλλά και συσκευές μεγαλύτερης ισχύος, όπως laptops.

Τέλος, υποστηρίζει 125W PPS, 65W PD, 36W QC, και σε μέγιστη ισχύ καταφέρνει να αναπληρώσει το 33% μιας μπαταρίας με χωρητικότητα 4.000mAh μέσα σε 3 λεπτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.