Επέλεξα να χαρίσω ένα τελευταίο άρθρο στην ενότητα Ρεύμα, καθώς η αλήθεια είναι ότι βγαίνει εκτός θεματολογίας techmaniacs.gr. Είμαι άνθρωπος όμως, που όπως με βοήθησαν, έτσι θέλω και γω να βοηθήσω με τη σειρά μου. Ακολουθεί συνοπτικά τι πρέπει να κάνεις με το ρεύμα σου για να σωθείς από το μπάχαλο με τις ρήτρες αναπροσαρμογής που έρχεται. Το κείμενο που ακολουθεί είναι του ekrepali μέλος του insomnia.gr για το techmaniacs.gr. Συγκεκριμένα ο ίδιος γράφει:

Όσοι είναι ήδη πελάτες ΔΕΗ Γ1/Γ1Ν μπορούν μέσω του Ebill να ενεργοποιήσουν ως 2/12 το Online ή το Enter. Μάλιστα το τωρινό Online συνδυάζεται με ΚΟΤ, δηλαδή 0.095 – ΚΟΤ.

Όσοι έρχονται από άλλο πάροχο προλαβαίνουν να υπογράψουν το Enter σε κατάστημα αλλά αν έχουνε ενεργοποιημένο ΚΟΤ θα τους πετάξει αυτόματα στο απλό Γ1 με ρήτρα αναπροσαρμογής. Οπότε πρέπει να ακυρωθεί το ΚΟΤ στο ΗΔΙΚΑ πριν υπογράψετε το Enter.

Εγγυημένη τιμή μόνο για 6 μήνες σύμφωνα με τον Κώδικα Προμήθειας (νόμος του κράτους). Μετά όλοι πάροχοι έχουν δικαίωμα αναπροσαρμογής όρων (εφαρμογή ρήτρα αναπροσαρμογής) ή αναπροσαρμογής τιμών. Για αναπροσαρμογή όρων πρέπει να ειδοποιήσουν 30 μέρες νωρίτερα, ενώ για αναπροσαρμογή τιμών μπορούν να ειδοποιήσουν στον επόμενο λογαριασμό που ακολουθεί την αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση αν γίνουν αλλαγές, υπάρχει δικαίωμα αλλαγής προγράμματος ή παρόχου αζημίως.

Όλο αυτό γίνεται για 6 μήνες, να γλυτώσει ο κόσμος τη ρήτρα αναπροσαρμογής… μετά θέλει ξανά ψάξιμο.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν μέχρι 2/12 από 3/12 αλλάζουν τα προγράμματα της ΔΕΗ, θα είναι εντελώς ασύμφορα και με διαφορετικές παραμέτρους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.