Η νέα ROM της Samsung είναι εδώ και φέρνει επανάσταση με νέα χαρακτηριστικά, βελτιώσεις, και πολλά άλλα. Αναφερόμαστε φυσικά στο One UI 6, το οποίο βασίζεται στο Android 14. Μεταξύ άλλων, η νέα ROM προσφέρει ένα ανανεωμένο Quick Settings μενού, αλλαγή wallpaper σύμφωνα με την ώρα ή συγκεκριμένα modes, νέα emoji, νέα προεπιλεγμένη γραμματοσειρά συστήματος, και πολλά ακόμα.

Κάπου εδώ αναρωτιέσαι ποια Galaxy smartphones θα αναβαθμιστούν στο One UI 6 και πότε. Η σύντομη απάντηση είναι όλα τα μοντέλα που υπάγονται στην νεότερη πολιτική αναβαθμίσεων της εταιρείας και κυκλοφορήσαν τα τελευταία 3 με 5 χρόνια. Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα αναβαθμίσει ακόμα και μοντέλα της σειράς Galaxy A. Ωστόσο, ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα αναβάθμισης των συσκευών.

Αυτήν τη στιγμή έχουν αναβαθμιστεί στο One UI 6 που βασίζεται στο Android 14 τα Samsung Galaxy S23, S23+, και S23 Ultra, σε Ευρώπη, Κορεά, και πολλές άλλες περιοχές. Παράλληλα, τρέχουν οι beta για στα Galaxy S22 series, Galaxy S21 series, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Flip 3, Galaxy A54, Galaxy A53, Galaxy A52s, Galaxy A34, Galaxy M23 5G, και Galaxy F23.

Όσον αφορά το γενικό χρονοδιάγραμμα, η Samsung θα ακολουθήσει αυτό των προηγούμενων ετών. Τα Galaxy S23 series λαμβάνουν το Android 14-based One UI 6 από τις 30 Οκτωβρίου, ενώ μέσα στον Νοέμβριο θα ακολουθήσουν τα Galaxy S22 series, Galaxy Z Fold 5, και Galaxy Z Flip 5. Επόμενα στη σειρά είναι τα Galaxy S21 series, Galaxy Z Fold 4, και Galaxy Z Flip 4. Ακολουθούν όλα τα παλαιότερα flagship μοντέλα και όσα Galaxy A πρόκειται να αναβαθμιστούν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.