Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τα leaks για τα Xbox Series όλα έδειχναν πως η Microsoft θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο κονσόλες. Μετά η εταιρεία είπε ότι θα είναι ολόκληρη σειρά με νέας γενιάς κονσόλες, και τώρα ανακοίνωσε επίσημα το Xbox Series S.

Η Microsoft αποκάλυψε ότι το Xbox Series S έχει επιδόσεις μιας νέας γενιάς κονσόλας και ότι είναι το μικρότερο Xbox που κατασκεύασε ποτέ. Αν και δεν ανέφερε τεχνικές λεπτομέρειες, δημοσίευσε μία φωτογραφία της κονσόλας και αποκάλυψε ότι θα κοστίζει 299 δολάρια – λογικά Ευρώπη θα έρθει στα 299 ευρώ ή κάπου εκεί.

Σχεδιαστικά το Xbox Series S μοιάζει με ένα Xbox One S από το οποίο απουσιάζει το κάτω τμήμα ή σαν μισό Xbox Series X. Κυριολεκτικά είναι ένα ορθογώνιο κουτί δημητριακών με γρίλιες, κουμπιά, και θύρες. Το πιο άσχημο κομμάτι του είναι η πλαϊνή γρίλια, που για κάποιο λόγο η Microsoft την έκανε μαύρη.

Το Xbox Series S είναι disc-less, κάτι που ήδη γνωρίσαμε, έχει πάχος περίπου 6 εκατοστά, πλάτος γύρω στα 16 εκατοστά, και ύψος κάπου στα 25 εκατοστά – σε σύγκριση με το χειριστήριο πάντα. Άρα είναι όντως πολύ μικρό. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουνε τη Microsoft να ανακοινώσει τα χαρακτηριστικά και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.