Ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg ανακοίνωσε την Τρίτη, το Facebook Shops, που θα κάνει ευκολότερη τη διαδικασία του listing των διαθέσιμων προς πώληση προϊόντων των διάφορων επιχειρήσεων. Η αλήθεια είναι ότι και προηγουμένως η εταιρεία επέτρεπε σε επιχειρήσεις να ανεβάσουν προϊόντα στο Facebook και στο Instagram, αλλά με το Facebook Shops, η επιχείρηση θα μπορεί να ανεβάσει ολόκληρους καταλόγους μια φορά και έπειτα αυτοί να είναι προσβάσιμοι στις διάφορες εφαρμογές.

Με αυτά οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ανεβάζουν καταλόγους προιόντων στη Facebook σελίδα τους, στο Instagram, στα Stories ή και σε διαφημίσεις. Και πάλι όμως, ο χρήστης θα πρέπει να αφήσει τη σελίδα του Facebook και να μεταβεί στο website του καταστήματος για να ολοκληρώσει την αγορά του. Τα Facebook Shops κάνουν ήδη το ντεμπούτο τους και θα γίνουν πιο ευρέως διαθέσιμα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.