Η Huawei προέβη στα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου αναδιπλούμενου smartphone της το οποίο αποκαλεί Huawei Mate X. Έρχεται με συνδεσιμότητα 5G βασισμένο στο νέο Baolong 5000 modem και ισχυρίζεται ότι είναι το πιο γρήγορο τηλέφωνο 5G. Η συσκευή διαθέτει ακόμη 55W SuperCharge, κάνοντάς το ταυτόχρονα και το πιο γρήγορο στη φόρτιση. Θα φθάνει στο 85% σε μόλις 35 λεπτά.

Σε tablet mode, το Huawei Mate X έχει μια οθόνη των 8 ιντσών με ανάλυση 2480 x 2200 pixels. Όταν διπλώνεται, το κύριο μέρος γίνεται 6.6 ιντσών με ανάλυση 2480 x 1148 pixels,  κάτι που μεταφράζεται στο ήδη γνωστό ratio των 19:5:9. Η άλλη πλευρά επιτελεί τον ρόλο μιας δευτερεύουσας οθόνης, παρόμοιας με του nubia X και Nex Dual Display. Η Huawei αναφέρει ότι θα μπορείς να λάβεις τις καλύτερες selfie φωτογραφίες.

Η συσκευή προωθείται σαν το πιο λεπτό αναδιπλούμενο τηλέφωνο στον κόσμο, φέρει μπαταρία 4.500 mAh. Υπάρχει τέλος σαρωτής στο πλάι που επιτελεί το ρόλο power button. Η τιμή του αγγίζει τα 2.299 ευρώ. Να σημειώσουμε, ότι όταν η συσκευή είναι διπλωμένη έχει πάχος μόλις 11mm ενώ όταν είναι ανοιχτή μόλις 5.4 mm.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.