Η Huami προέβη σήμερα στην επίσημη ανακοίνωση του Amazfit GTR smartwatch, το οποίο διαθέτει κυκλική OLED οθόνη σαν το  Amazfit Smart Watch 2 και έρχεται σε δυο μεγέθη, ένα των 42mm και ένα των 47mm. Και τα δυο έχουν ευκρινείς οθόνες με 326ppi πυκνότητα pixel. Το μικρότερο μοντέλο έχει οθόνη 1.2 ιντσών (390 x 390px), το μεγαλύτερο διαθέτει οθόνη 1.39 ιντσών (454 x 454px). Και τα δυο προστατεύονται από Gorilla Glass 3.

Και όπως συμβαίνει και με άλλα Amazfit watches, η διάρκεια μπαταρίας τους είναι από τα καλύτερα features. Το μοντέλο των 47mm έχει μια 410 mAh LiPo μπαταρία, ικανή να παρέχει αυτονομία που φθάνει τις 24 ημέρες, ενώ η έκδοση των 42mm, διαθέτει μια μικρότερη των 195mAh μπαταρία, η οποία κρατά ως 12 ημέρες. Δείτε τον πίνακα από κάτω για πιο αναλυτικές πληροφορίες όσον αφορά την αυτονομία τους.

Και ναι, το Amazfit GTR περιλαμβάνει και έναν ενσωματωμένο  GPS+GLONASS receiver, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μερικά από τα 12 διαφορετικά modes άσκησης, επιπροσθέτως του οπτικού heart rate monitor. Και μάλιστα μπορείς να το πάρεις και στην πισίνα, καθώς η Huami διαφημίζει έντονα το κολύμπι.

Όσον αφορά τις λειτουργίες του, το GTR είναι σε θέση να σας παρουσιάζει ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις events, εισερχόμενα μηνύματα και κλήσεις ενώ θα σου δείχνει και πληροφορίες που αφορούν το καιρό. Η standard edition του Amazfit GTR των 42mm ξεκινά από τα 105 ευρώ και έρχεται σε εκδόσεις Black, Pink ή  White ενώ υπάρχει και μια special edition. Από την μεριά του το Amazfit GTR  των 47 mm ξεκινά από τα 130 ευρώ, ενώ η titanium έκδοσή του φθάνει τα 170 ευρώ.

Amazfit GTR 42mm: Starry Black – Amazfit GTR 42mm: Cherry Powder – Amazfit GTR 42mm: Moonlight White

Amazfit GTR 42mm: Coral Red – Amazfit GTR 42mm: Special edition

Amazfit GTR 47mm: Stainless steel – Amazfit GTR 47mm: Aluminum – Amazfit GTR 47mm: Titanium

Τέλος υπάρχει και μια Iron Man Limited  Edition των 47mm.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.