Η αρχική έκδοση του Samsung Galaxy Book S χρησιμοποιεί τον Snapdragon 8cx, αλλά μόλις η εταιρεία ανακοίνωσε μία έκδοση με τον Intel Core i5-L16G7. Αυτή η έκδοση θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία, στις 12 Ιουνίου. Η Samsung δεν είπε κάτι σχετικά με παγκόσμια διάθεση, αλλά αφού το δημοσίευσε στο global newsroom σίγουρα θα το κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Πάμε στα specs.

samsung galaxy book s intel version

Το Samsung Galaxy Book S έχει 13,3 οθόνη FHD LCD οθόνη με μέτρια bezels. Ο επεξεργαστής που χρησιμοποίησε η Samsung είναι ο Intel Core i5-L16G7 και υπάρχει επίσης μία Intel UHD. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται η 8GB LPDDR4x μνήμη RAM, 256GB/512GB eUFS αποθηκευτικός χώρος, και 42Wh μπαταρία.

Για όποιον αναρωτιέται αν μπορεί να το έχει παντού μαζί του, νομίζω ότι τα 950 γραμμάρια δεν είναι πολύ μεγάλο βάρος. Το Samsung Galaxy Book S είναι ultrabook και έχει πάχος μόνο 11,8 χιλιοστά. Επίσης, έχει 2 USB type-C, 3.5mm θύρα ακουστικών, microSD card reader, 1MP κάμερα, υποστηρίζει WiFi 6 και LTE, και η εταιρεία το προσφέρει με προεγκατεστημένα Windows 10 Home ή Pro.

samsung galaxy book s intel version

To Samsung Galaxy Book S θα είναι διαθέσιμο σε χρυσό και γκρι, και στην Αγγλία θα κοστίζει £999 ή κάπου στα 1.115 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.