Είχαμε πληροφορηθεί εδώ και αρκετό καιρό πριν, ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi 9T. Και πράγματι έτσι έγινε μόλις πριν από λίγες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, το Xiaomi Mi 9T δεν είναι ακριβώς ένα flagship smartphone, έρχεται όμως πολύ κοντά στο να αποτελέσει ένα τέτοιο. Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα συναντήσει έναν Snapdragon 730 επεξεργαστή, μαζί με 6GB-8GB RAM, 64GB-256GB αποθηκευτικό χώρο και μια οθόνη 6.39 ιντσών full HD+ AMOLED με σαρωτή εντός.

Η οθόνη του δεν διαθέτει και εγκοπή, χάρη στην προσθήκη μιας pop up selfie camera των 20MP. Στο πίσω μέρος ο χρήστης θα συναντήσει μια τριπλή κάμερα, με 48MP κύριο αισθητήρα, έναν 13MP ultra wide  και μια των 8MP telephoto. Επιπλέον, το smartphone περιλαμβάνει και αρκετά μεγάλη μπαταρία των 4.000mAh, ενώ συναντούμε και 18watt fast charging. Δεν απουσιάζουν ακόμη, μια θύρα των 3.5 χιλιοστών, το Game Turbo 2.0, USB C και το MIUI 10 μαζί με Android Pie.

Η τιμή του θα ξεκινά από τα 299 ευρώ στην Ευρώπη για την έκδοση με τα 6GB/64GB και 399 ευρώ για την έκδοση με τα 6GB/128GB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.