Λεγόταν ότι θα ανακοινώνονταν επίσημα σε ένα event στη Βαρκελώνη στην έκθεση MWC 2020, αλλά ο Covid 19 ανέβαλλε τα σχέδια και συνολικά την έκθεση. Σε κάθε περίπτωση, το Vivo Apex 2020 είναι πλέον επίσημο. Πρόκειται για το smartphone του μέλλοντος, μια συσκευή που έχει στόχο να δείξει τι μπορεί να επιτευχθεί στο χώρο των κινητών τηλεφώνων.

Πρόκειται για ένα smartphone το οποίο δεν έχει καθόλου οπές ή ανοίγματα και συνεχίζει την παράδοση του πρώτου concept Vivo Apex smartphone που είχαμε γνωρίσει πέρυσι. Διαθέτει 6.45 ιντσών 2330x1080px FullView display, μια των 16MP selfie κάμερα εντός οθόνης. Η κάμερα χρησιμοποιεί 4 in 1 pixel binning που έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή φωτογραφιών των 4MP και καλύπτεται από γυαλί που επιτρέπει κατά 6 φορές περισσότερο φως να εισέλθει σε σχέση με το γυαλί στο υπόλοιπο προστατευτικό σώμα.

Αλλά οι κάμερες στο οπίσθιο μέρος παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Πρώτον ο χρήστης θα συναντήσεις μια 48MP κάμερα με μηχανισμό σταθεροποίησης τύπου gimbal, πολύ καλύτερο από τα άλλα συστήματα σταθεροποίησης (OIS). Ο αισθητήρας συνδυάζει τα pixels για 12MP φωτογραφίες. Η άλλη κάμερα, είναι μια των 16MP τύπου periscope, που θα μπορεί να πάει οπτικά από τα 5x σε 7.5x χωρίς καθόλου ψηφιακή μεγέθυνση. Οι φακοί εδώ, είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο σύστημα και αποτελούνται από μια ομάδα σταθερών φακών και μια ομάδα μετακινούμενων.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν θύρες στο Vivo Apex 2020, μπορεί αυτό να φορτίσει μόνο ασύρματα. Η Vivo το αποκαλεί Super FlashCharge 60W και όπως και η ονομασία δείχνει, φορτίζει τη συσκευή στα 60W. Θα μπορεί να γεμίσει την μπαταρία των 2.000 mAh σε μόλις 20 λεπτά. Όπως και ο προκάτοχός του, το Vivo Apex 2020, εγκαταλείπει το παραδοσιακό ηχείο και αντίθετα χρησιμοποιεί τρίτης γενιάς  Screen SoundCasting τεχνολογία.

Μην το περιμένετε όμως να γίνει διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων. Είναι ένα concept που δείχνει τι μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σε ένα τηλέφωνο, αλλά πολύ δύσκολο και ακριβό να κατασκευαστεί προς το παρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.