Το Sony Xperia 1 είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούνιο, αλλά η Sony αποφάσισε να διαθέσει μια αναβαθμισμένη έκδοση που θα αποκαλείται Sony Xperia 1 Professional Edition. Ξεκινώντας από την οθόνη, να αναφερθεί ότι η συσκευή εξοπλίζεται με ένα 4K OLED panel  και ψηλό aspect ratio 21:9 αλλά πλέον υπάρχει και υποστήριξη για 10-bit signal και μια οθόνη η οποία είναι καλύτερα καλιμπραρισμένη.

Όσον αφορά την κάμερα, η Sony φέρνει το Imaging Edge Mobile app το οποίο προσφέρει την εύκολη μεταφορά αρχείων και βίντεο από τις κάμερες της Sony στη συσκευή. Υπάρχει επίσης και το Transfer & Tagging add-on που δίνει τη δυνατότητα σε φωτογράφους να εισάγουν tags και φωνητικά captions σε φωτογραφίες.

Η άλλη σημαντική προσθήκη, είναι η συνδεσιμότητα Ethernet μέσω του Type C port. Η Sony δεν περιλαμβάνει τον απαιτούμενο adapter στο κουτί. Τα χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια με το κανονικό Sony Xperia 1, έχουμε δηλαδή τον Snapdragon 955, 6GB RAM και 128GB storage, την ίδια 3.330 mAh μπαταρία και Android 9 Pie. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 1.320 δολάρια περίπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.