Το Samsung Galaxy A80 αποτελεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Samsung. Το κάνει αυτό, με μια μηχανικά αναδυόμενη κάμερα, η οποία ταυτόχρονα περιστρέφεται, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και για τη λήψη selfie φωτογραφιών. Υπόσχεται να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα selfie φωτογραφιών και video.

Το Galaxy A80 χρησιμοποιεί τον υψηλότερη ανάλυσης αισθητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε οποιοδήποτε smartphone της Samsung. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε έναν των 48MP με f/2.0 lens. Χρησιμοποιεί το Super Steady mode από το Galaxy S10 για τα βίντεο και συνοδεύεται από μια ultra wide camera με 123° field of view. Επιτρέπει να χωρέσετε περισσότερους φίλους μέσα στη φωτογραφία, ενώ το τρίτο module είναι ένας 3D TOF sensor.

Θα συναντήσουμε οθόνη 6.7 ιντσών Super AMOLED  1,080 x 2,400px και σαρωτή εντός οθόνης. Διαθέτει ακόμη 3,700mAh μπαταρία με 25W Super Fast Charging, περιλαμβάνει 8GB RAM και 128GB storage, θα τρέχει Android 9 Pie και θα γίνει διαθέσιμο σε τρία χρώματα Phantom Black, Angel Gold και Ghost White.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.