Η LG προέβη στην επίσημη ανακοίνωση του νέου LG V40 ThinQ. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει την ύπαρξη πέντε καμερών πάνω στο smartphone, τριών στο πίσω μέρος και άλλων δυο μπροστά. Να σημειωθεί, ότι η συσκευή έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το περσινό μοντέλο, στις 6.4 ίντσες και θα γίνει διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές εκδόσεις, red, blue και gray. Στο trailer της LG υπάρχει και ένα σαρωτής στο πίσω μέρος.

Δυστυχώς, η LG επιλέγει να μην μας δείξει το μπροστινό μέρος του smartphone αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διαθέτει  edge-to-edge οθόνη με εγκοπή. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τον προκάτοχό του, ενώ δεν απουσιάζουν και κάποιες πινελιές από το LG G7 ThinQ. Θα διαθέτει Snapdragon 845, Quad DAC και ένα dedicated button για την ενεργοποίηση της Google Assistant. Περισσότερα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε στο event της στις 3 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.