Η Qualcomm τυπικά ανακοινώνει μόνο ένα νέο high end smartphone chipset κάθε χρόνο και αν και περιμένουμε έναν διάδοχο στον ήδη ισχυρό Snapdragon 855, η εταιρεία αποκαλύπτει σήμερα μια σημαντική αναβάθμιση του ήδη υπάρχοντος μοντέλου στην αγορά, ένας επεξεργαστής που αποκαλείται Snapdragon 855+.

Προσέξτε, ότι η Qulacomm δεν τον ονομάζει Snapdragon 865 ή 860 – 856, κάτι που κάνει ξεκάθαρο το γεγονός ότι δεν θα πρέπει να αναμένεις πολύ καλύτερες επιδόσεις από τον Snadragon 855. Και πάλι όμως, ο Snapdragon 855+ υπόσχεται να αυξήσει τις επιδόσεις στο gaming, ενώ περιλαμβάνει το Snapdragon X24 4G LTE modem όπως και η μη plus έκδοσή του, κάτι που σημαίνει ότι οι κατασκευαστές θα πρέπει αυτοί να ενσωματώσουν το x50 5G modem για να διαθέσουν 5G συσκευές.

Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε, ότι υπόσχεται 15% καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά την Adreno 640 GPU, ενώ και ο Kryo 485 CPU έχει αυξημένη συχνότητα, από τα 2.84GH στα 2.96GHz. Συσκευές με αυτό το SoC αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους το δεύτερο μισό του 2019, επομένως δεν αποκλείεται να το δούμε σε smartphones όπως Google Pixel 4 και OnePlus 7T Pro.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.