Η HP πάει CES 2021 και παρουσιάζει νέα laptops, τα HP Elite Dragonfly Max και Dragonfly G2, με 11th Gen Intel επεξεργαστές, 32GB μνήμη RAM (η πρώτη γενιά είχε 16GB) και αναβαθμισμένο νέο “premium” πληκτρολόγιο που είναι backlit και spill resistant.

HP Elite Dragonfly Max and G2 CES 2021

Στα έξτρα των νέων HP Elite Dragonfly Max και Dragonfly G2 έχουμε τα lap detection και Context Aware. Το πρώτο στην ουσία βοηθάει τα laptops να καταλαβαίνουν αν ο χρήστης τα έχει βάλει στην τσάντα και αν είναι τοποθετημένα σε σταθερή επιφάνεια, και τα λοιπά. Στόχος του χαρακτηριστικού; Να αποφεύγεται η υπερθέρμανση των υπολογιστών. Τώρα, το Context Aware μειώνει τους χρόνους εκκίνησης κατά 10+ δευτερόλεπτα – τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η HP – και βελτιώνει την αυτονομία των δύο laptops.

HP Elite Dragonfly Max and G2 CES 2021

Τα HP Elite Dragonfly Max και Dragonfly G2 κυκλοφορούν σε 4G και 5G εκδόσεις, με 13,3 ίντσες οθόνες, Tile trackers, αλλά διαφορετικές συνθέσεις ανά μοντέλο. Το G2 έχει ένα FHD χαμηλής κατανάλωσης panel με το HP Sure Vie privacy feature και μπορεί να αναβαθμιστεί σε ένα UHD panel που υποστηρίζει HDR400 και έως 1000 nits φωτεινότητα. Το G2 έχει 720p webcam, ενώ το Max έχει 5MP webcam, IR sensor, και HP Eye Ease.

Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιανουάριο του 2021, αλλά η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τιμές, αγορές διάθεσης, και την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.