Η Motorola λάνσαρε τα νέα μέλη της σειράς Edge και μαζί τους η εταιρεία παρουσίασε δύο νέα μοντέλα TWS ακουστικά, τα Moto Buds και Buds+, ως ένα τέλειο μείγμα σαφήνειας, έντασης, στιλ, και καινοτομίας. Αυτά τα ακουστικά έρχονται με Hi-Res, πολλαπλά μικρόφωνα, αδιάβροχο σχεδιασμό, και άλλα.

Motorola Moto Buds+ Launch

Τα Moto Buds+ είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας Motorola και Bose. Έρχονται με Dynamic ANC και dual dynamic drivers για καθαρά φωνητικά και βαθύ μπάσο. Αυτό το μοντέλο υποστηρίζει Hi-Res Audio και η θήκη του είναι εξαιρετικά μικρή και ελαφριά.

Η εφαρμογή Moto Buds επιτρέπει τον έλεγχο και παραμετροποίηση των ακουστικών και λειτουργιών όπως το Dynamic ANC, καθώς και την ενεργοποίηση του Active Adaptive Mode που ρυθμίζει αυτόματα τη μείωση θορύβου ανάλογα με τον θόρυβο στο περιβάλλον. Επιπλέον, τα Buds+ έχουν Transparency Mode.

Επιπλέον, τα Moto Buds+ έχουν Dolby Head Tracking, CrystalTalk AI, και προσφέρουν 8 ώρες χρήση με μία φόρτιση, ενώ υποστηρίζουν ταχυφόρτιση για 3 ώρες αυτονομία με 10 λεπτά φόρτισης. Η τιμή τους στην Ευρώπη είναι 149,99€.

Motorola Moto Buds+ Launch

Από την άλλη, το απλό μοντέλο κοστίζει μόνο 59€, είναι εξοπλισμένο με 12.4mm dynamic driver, υποστηρίζουν Hi-Res Audio, έρχονται με Dynamic ANC, Adaptive Mode, Transparency Mode, CrystalTalk AI, τα καλούδια του Moto Buds app, αυτονομία 9 ώρες και ταχυφόρτιση για 2 ώρες αυτονομία με 10 λεπτά φόρτισης.

Motorola Edge 50 Ultra, 50 Pro και Fusiοn: Τα θηρία της Motorola ανακοινώθηκαν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.