Η Samsung μόλις ανακοίνωσε τα Samsung Galaxy J3 (2018) και J3 (2018), που ανήκουν στην μικρή κατηγορία, έχοντας όμως χαρακτηριστικά από την μεσαία κατηγορία.

Samsung Galaxy J7 (2018)

Το πιο ικανό από τα δύο smartphones είναι το Galaxy J7 (2019), που έρχεται με παρόμοια χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, τουλάχιστον γύρω από την κάμερα.

Έχουμε τον ίδιο 13MP αισθητήρα με φακό διαφράγματος f/1.7, ενώ στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 13MP, με φακό διαφράγματος f/1.9. Περιμένουμε ίδια ποιότητα φωτογραφίας σε σχέση με τον προκάτοχό του, εκτός αν έχουμε κάποια σημαντική αλλαγή στο software.

Η συσκευή έρχεται με οθόνη 5.5 ίντσες, ανάλυσης 720p, τεχνολογίας Super AMOLED. Οπότε δυστυχώς δεν θα δούμε αναβάθμιση στην ανάλυση.

Κάτι ακόμα που μας είπε η Samsung, είναι πως η συσκευή θα υποστηρίζει Knox και ας μην είναι συσκευή για επαγγελματική χρήση.

H Samsung δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμα το chipset, την μνήμη και την μπαταρία.

Samsung Galaxy J3 (2018)

To Samsung Galaxy J3 (2018) έρχεται με οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης 720p. Η εταιρία δεν ξεκαθάρισε την τεχνολογία της οθόνη, οπότε ίσως δούμε IPS LCD. Η συσκευή μπορεί να ανακοινώθηκε, όμως η ανακοίνωσε δεν περιλάμβανε πληροφορίες για το chipset, την RAM, τον αποθηκευτικό χώρο και την μπαταρία.

Στην κάμερα έχουμε 8MP αισθητήρα με φακό διαφράγματος f/1.9 στο πίσω μέρος, ενώ στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 5MP, με φακό f/2.2. Το περίεργο είναι πως πέρσι είχαμε αισθητήρα 13MP, με φακό f/1.9. Όμως το στήσιμο φαίνεται να είναι χειρότερο σε σχέση με πέρσι.

Η συσκευή θα έχει Samsung Knox.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.