Η Apple προέβη σήμερα στην επίσημη ανακοίνωση των πολυαναμενόμενων iPad Pro 2020 Series βάζοντας ένα τέλος στο πλήθος φημών των τελευταίων μηνών. Η αλλαγή εκείνη που ξεχωρίζει έντονα, είναι ότι πλέον διαθέτουν ένα σύστημα κάμερας παρόμοιο με αυτό που γνωρίσαμε στη σειρά iPhone 11. Αλλά σε αντίθεση με τα premium smartphones της Apple, το νέο μοναδικό σύστημα καμερών, απαρτίζεται από δυο κάμερες και ένα ισχυρό 3D sensing σύστημα.

Η Apple ενσωμάτωσε μια κύρια κάμερα των 12MP, που την έχει δανειστεί από την προηγούμενη γενιά iPad Pro, μαζί με μια νέα 10MP ultra wide angle κάμερα που υποστηρίζει εντυπωσιακό  124º field-of-view. Όλα αυτά, με μικρόφωνα ποιότητας studio όπως αναφέρει η ίδια και τέσσερα ηχεία. Ένα από τα highlights της νέας εμπειρίας της κάμερας και η πιο σημαντική υλοποίηση είναι το νέο LiDAR (Light Detection and Ranging) scanner. Υπολογίζει τις αποστάσεις, μετρώντας πόσο χρόνος απαιτείται το φως να φθάσει σε ένα αντικείμενο και να επιστρέψει και λειτουργεί τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικούς, ως πέντε μέτρα απόσταση.

Οι μελλοντικές υλοποιήσεις της τεχνολογίας στα iPhone θα βελτιώσουν ίσως την εμπειρία της φωτογραφίας πορτραίτου, αν και προς το παρόν εστιάζει στην επαυξημένη πραγματικότητα.

Στο εσωτερικό των νέων iPads ο χρήστης θα συναντήσει τον ολοκαίνουργιο Apple A12Z Bionic, με τον εν λόγω να επεξεργαστή να προσφέρει τις υψηλότερες επιδόσεις σε iPad, χάρη στο οχταπύρηνο CPU και σε μια οχταπύρηνη GPU. Οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν ως και 10 ώρες σε διάρκεια μπαταρίας σε μια μόνο φόρτιση, ενώ οι ταχύτητες LTE θα είναι κατά 60% πιο γρήγορες σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Ενώ για να αποτελέσει και το απόλυτο εργαλείο παραγωγικότητας, η Apple το εξοπλίζει με ένα ολοκαίνουργιο Magic Keyboard case, που μπορεί μαγνητικά να προσδεθεί με τη συσκευή.

Το iPad Pro WiFi των 11 ιντσών θα είναι διαθέσιμο σε Space Gray και Silver, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 799 δολάρια για τα 128GB. Οι εκδόσεις των 256GB, 512GB και 1TB θα είναι διαθέσιμες έναντι του ποσού των $899, $1,099 και $1,299. Το iPad Pro των 12.9 ιντσών ξεκινά από τα 999 δολάρια για τα 128GB, με τις εκδόσεις των 256GB, 512GB και 1TB να διαμορφώνονται στα $1,099, $1,299 και $1,499 αντίστοιχα. Και στις δυο περιπτώσεις, οι LTE εκδόσεις κοστίζουν 150 δολάρια παραπάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.