Η Amazfit προέβη στη ριζική ανανέωση των GTS και GTR fitness watches με λίγο διαφορετικό design και αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Ο λόγος για τα  GTR 2 και GTS 2 fitness watches. Ειδικότερα, το Amazfit GTR 2 έρχεται με κυκλική οθόνη, ενώ το GTS 2 με μια τετράγωνη.

Το Amazfit GTR 2 διαθέτει μια οθόνη των 1.39 ιντσών AMOLED με μέγιστη φωτεινότητα των 450nits. Η κλασσική έκδοση εξοπλίζεται με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και λουράκι δέρματος, ενώ το sports μοντέλο εξοπλίζεται με σώμα αλουμινίου και λουρί από σιλικόνη. Όσον αφορά τις tracking λειτουργίες, το GTR 2 υποστηρίζει 12 professional sports mode και στο μέλλον θα υποστηρίξει 90. Λαμβάνει τον proprietary BioTracker PPG heart-rate sensor της Huami, ενώ ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η παρακολούθηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.

Στο νέο ρολόι δεν απουσιάζει επίσης και η OxygenBeats, μια blood oxygen engine και η SomnusCare μια sleep engine. Μαζί οι δυο θα μπορούν να καταγράψουν τα επίπεδα οξυγόνου για να παρέχουν μια βαθμολογία της ποιότητας της αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου, με την Amazfit να υπόσχεται 96% ακρίβεια στα αποτελέσματα.

Η διάρκεια της μπαταρίας αγγίζει τις 38 ημέρες, φέρει 4GB storage που μπορεί να αποθηκεύει ως και 600 τραγούδια, ενώ μπορείς να απαντήσεις σε κλήσεις. Τέλος μπορείς να δεις ειδοποιήσεις εφαρμογών και SMS στο ρολόι.

Tο Amazfit GTS 2 είναι είναι το πιο οικονομικό από τα δυο, έχει 1.65 ιντσών οθόνη AMOLED με 450 nits μέγιστη φωτεινότητα. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά μένουν τα ίδια, με τις μόνες διαφορές να είναι στο design και στη διάρκεια μπαταρίας. Το GTS 2 υπόσχεται διάρκεια 7 ημερών. Η τιμή της sports έκδοσης του GTR 2 αγγίζει τα 147 δολάρια και της classic τα 161 δολάρια. To GTS 2 θα γίνει διαθέσιμο στα 147 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.