Η ανακοίνωση της Cosmote για την απορρόφησή της. Περισσότερο τυπική, απλά την αναφέρουμε εδώ για να υπάρχει:

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 2 Ιανουαρίου 2024 λόγω απορρόφησης της COSMOTE AE από την ΟΤΕ ΑΕ, η ΟΤΕ ΑΕ υποκαθίσταται σε όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις της COSMOTE ΑΕ. Η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει τους όρους της μεταξύ μας σύμβασης και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, με την υπογραφή της εμπορικής μάρκας COSMOTE.

Μέσω της παραπάνω διαδικασίας επιτυγχάνεται η απλοποίηση και βελτιστοποίηση των λειτουργιών του Ομίλου, καθώς και η αποτελεσματικότερη διοικητική οργάνωση. Η απορρόφηση δεν αναμένεται να έχει επίπτωση στα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου, καθώς η Απορροφώμενη εταιρεία (COSMOTE) ενοποιείται πλήρως στις χρηματοοικονομικές καταστάσεις του Ομίλου.

Η παραπάνω διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2024. Η συγχώνευση θεωρείται συντελεσθείσα, κατ’ άρθρο 18 παρ. 1 του Ν. 4601/2019, από την καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) της Σύμβασης Συγχώνευσης ως προς την Απορροφώσα. Το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης καθώς και τα υπόλοιπα έγγραφα που ορίζονται στο άρθρο 11 του ν. 4601/2019 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

 Payzy: Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 40 ευρώ για να τα χαλάσεις σε Cosmote και Γερμανό για ΟΛΟΥΣ – Εγγραφή εδώ με mail

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια αν δεν θέλεις να στα παίρνει ο ΟΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.