Ο πρόεδρος της Redmi, που είναι υπομπράντα της Xiaomi, ανακοίνωση την σειρά Turbo. Η νέα σειρά θα είναι κάπου ανάμεσα στην σειρά Κ και στα Note και θα επικεντρώνεται στις επιδόσεις. Το πρώτο μέλος της σειράς είναι το Turbo 3 και ίσως είναι το Redmi Note 13 Turbo, με άλλο όνομα.

Σε μια πολύ μεγάλη ανάρτηση του Προέδρου Wang, εξηγεί την ιδέα πίσω από τα Turbo. Θα είναι μια σειρά που θα «αναμορφώσουν την αγορά μεσαίας κατηγορίας».

Από ότι φαίνεται η σειρά Redmi K θα παραμείνουν τα Flagship Killers της εταιρίας, ενώ η σειρά Turbo θα είναι ακριβώς κάτω από την σειρά Κ. Η νέα σειρά θα επικεντρώνεται στις επιδόσεις, ενώ η σειρά Redmi Note θα δίνει έμφαση στην κάμερα. Σε αυτή την κατηγορία άλλωστε, ο χρήστης πρέπει να διαλέξει τα χαρακτηριστικά που θέλει περισσότερο, αλλιώς αν τα θέλει όλα θα πρέπει να πάει σε ναυαρχίδα.

Turbo 3

Το πρώτο μοντέλο της νέας σειράς, το Turbo 3 είναι το τρίτο τηλέφωνο στο οπλοστάσιο της Redmi, που στοχεύει στις επιδόσεις. Το πρώτο ήταν το Redmi Note 11T και στην συνέχεια ήρθε το Redmi Note 12 Turbo. Αυτό σημαίνει πως το Redmi Note 13 Turbo, θα κυκλοφορήσει σαν Redmi Turbo 3. Δεν είχαμε κάποια αναφορά αν πρόκειται για το Poco F6 για τις παγκόσμιες αγορές, καθώς ο Wang μίλησε για την κινέζικη αγορά, στην οποία δεν προσφέρεται η σειρά Poco.

Poco F6: Διαρρέει και είναι κτήνος στην μεσαία κατηγορία!

Η νέα σειρά θα κάνει το χαρτοφυλάκιο της Xiaomi ακόμα πιο μπερδεμένο, αλλά εδώ είμαστε εμείς για να σας τα εξηγούμε κάθε φορά. Η σειρά 11 είχε 18 διαφορετικές παραλλαγές, ενώ η σειρά 12 ήταν λίγο πιο απλή με μόνο 13 παραλλαγές, που δεν ήταν και τόσο διαφορετικές τελικά, πέρα από το όνομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.