Η σειρά iPad Pro απέκτησε νέα μέλη. Το ένα είναι στις 10.5 ίντσες, ενώ τα bezels του είναι μικρότερα. Μαζί του έρχεται και ανανεωμένο το μοντέλο των 12.9 ιντσών.

Τα νέα True Tone πάνελς της Apple είναι υψηλών επιδόσεων, προσφέροντας μεγάλη χρωματική γκάμα, χαμηλές αντανακλάσεις και φωτεινότητα που φτάνει τα 600nit. Πλέον υποστηρίζουν HDR, ώστε να καλύψουν τα το απαραίτητο hardware για HDR ταινίες που έρχονται σύντομα.

Το εντυπωσιακό όμως που φέρνουν οι νέες οθόνες είναι τα 120Hz, που υποστηρίζουν. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε ακόμα πιο φυσική κίνηση σε παιχνίδια και βίντεο, ενώ η αποκρισιμότητα θα εκτοξευτεί, φτάνοντας τα 20ms latency με την χρήση του Apple Pencil. Ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να ρυθμιστεί από τον χρήστη, οπότε θα έχει άριστη κίνηση όταν το χρειάζεται και οικονομία στην μπαταρία για περιπτώσεις που έχει πιο στατικό περιεχόμενο.

Όλα αυτά χτίζουν την 10ωρη αυτονομία που προσφέρει η συσκευή, ενώ με το Fast Charge δεν θα χρειάζεται πολύ για να φορτίσει. Εκτός από ταχεία φόρτιση, η θύρα θα είναι και USB 3.0 για ταχεία μεταφορά δεδομένων.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε Apple A10X Fusion chip, με 6 πυρήνες και 12πύρηνη GPU. Σύμφωνα με την Apple θα έχουμε 30% αύξηση στις επιδόσεις της CPU kai 40% αύξηση στις επιδόσεις της GPU, σε σχέση με τον προκάτοχό του.

https://www.youtube.com/watch?v=fKk4BUfrYp8

Στο κομμάτι της κάμερας έχουμε μεταφορά από το iPhone 7, έτσι θα δούμε 12MP αισθητήρα στο πίσω μέρος με φακό διαφράγματος f/1.8 και OIS, ενώ στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 7MP.

Στο κομμάτι του Software θα έχουμε iOS 11, με αρκετές λειτουργίες αποκλειστικά για τα iPad. Έτσι θα δούμε λειτουργίες drag and drop και multi window apps, που πλέον θα τοποθετούνται σε οποιοδήποτε σημείο του UI.

Τα νέα iPad ξεκινούν την κυκλοφορία τους από σήμερα, με το 10.5 ιντσών tablet να ξεκινάει από τα $649 για την έκδοση με τα 64GB, ενώ φτάνει τα $949 στην έκδοση των 512GB. Το μεγάλο του αδερφάκι, στις 12.9 ίντσες, θα κεινάει από τα $799 gia thn 64GB έκδοση και θα φτάνει στα $1099 για την 512GB έκδοση. Αυτές οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τις συσκευές με υποστήριξη LTE, οπότε αν θέλετε τέτοια συσκευή, θα πρέπει να βάλετε άλλα $130. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν με iOS 10 και θα αναβαθμιστούς σε iOS 11 τον φθινόπωρο.

https://www.youtube.com/watch?v=1wENU092DDc

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.