Το Pixel Fold της Google κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες. Όμως, μια πρόσφατα ανακαλυφθείσα κωδική ονομασία υποδηλώνει ότι η εταιρεία μπορεί να εργάζεται ήδη σε ένα άλλο foldable smartphone που θα μπορούσε να είναι το Google Pixel 2 ή ακόμα και ένα νέο clamshell αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο.

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής Google Pixel Buds μόλις κυκλοφόρησε. Αυτή η νέα έκδοση της εφαρμογής φαίνεται να κρύβει την κωδική ονομασία “Comet” μέσα στον κώδικά της. Μετά από ένα APK teardown, βρέθηκε η κωδική ονομασία Comet μαζί με τις κωδικές ονομασίες των Pixel 8 και Pixel 8 Pro – Shiba και Husky.

Αν και το Comet ήταν μεταξύ αυτών των κωδικών ονομάτων, είναι απίθανο το Comet να αναφέρεται στο Pixel 8a. Γνωρίζουμε ήδη ότι το Pixel 8a έχει την κωδική ονομασία “Akita” και το Comet δεν ταιριάζει πραγματικά στο θέμα με τις ράτσες σκύλων της σειράς Pixel 8.

Ταυτόχρονα, είναι απίθανο το Comet να αναφέρεται στο Pixel 9. Πιστεύεται ότι η Google θα χρησιμοποιήσει κωδικές ονομασίες που σχετίζονται με ερπετά για αυτή τη γενιά smartphone. Οπότε, αυτά μας μεταφέρουν πιο κοντά στα foldable smartphone, και το Google Pixel Fold 2 ή κάποιο flip.

Αρχικά, το Pixel Fold είχε την κωδική ονομασία “Passport”, γιατί αφορούσε το πώς φαντάστηκε η εταιρεία το πρώτο της αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο. Ωστόσο, αυτή η κωδική ονομασία άλλαξε τελικά σε “Felix”, η οποία είναι μια ράτσα γάτας, για να ταιριάζει με τη σειρά Pixel 7 – Cheetah και Panther.

Όπως είπαμε, το Comet δεν ταιριάζει με τις ράτσες σκύλων, όμως δεν ταιριάζει ούτε με το Passport, ούτε με τις ράτσες γάτας. Οπότε, θα μπορούμε αυτό το τηλέφωνο να είναι το Google Pixel Fold 2 ή ένα clamshell, μία συσκευή που θα ανήκει σε νέα σειρά smartphone. Θεωρούμε ότι θα μάθουμε περισσότερες αρκετά σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.