Skip to content

Ένα νέο tablet της Samsung πήρε την έγκριση της FCC

Δημήτρης Καπατσώρης
Δημήτρης Καπατσώρης
Κοινοποίηση:
Ένα νέο tablet της Samsung πήρε την έγκριση της FCC

Ένα νέο tablet της Samsung, με όνομα μοντέλου SM-T800, πέρασε σήμερα την FCC. Υποθέτουμε ότι είναι η έκδοση με Wi-Fi μόνο του SM-T801 και SM-T805 που είδαμε να παίρνουνε έγκριση τον περασμένο μήνα.

Το SM-T800 είχε διαρρεύσει προηγουμένως σε benchmark tests και είχαμε δει ότι ενσωμάτωνε έναν Exynos 5 Octa με 4 Cortex-A15 πυρήνες στα 1.9GHz, 3GB RAM, 16GB εσωτερική μνήμη και 8MP κάμερα. Η συσκευή έτρεχε Android 4.4.2 και είχε οθόνη 10.5″ ανάλυσης 2560 x 1600.

samsung tablets

Την έγκριση πήρε η συσκευή λίγο αργότερα από τις ανακοινώσεις του Galaxy Tab 4 7.0, 8.0, 10.1 που έρχονται με την πολύ χαμηλότερη ανάλυση οθόνης, των 1280 x 800 pixels.

Πάντως φαίνεται ότι η Sammy έχει δει πολύ ζεστά την κατηγορία tablet και ίσως δούμε ακόμα πιο δυνατές υλοποιήσεις μέσα στο χρόνο.

Πηγή |Via

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Δημήτρης Καπατσώρης

Δημήτρης Καπατσώρης

Μηχανολόγος Μηχανικός με εκτενείς γνώσεις σε PC και Mac. Εθισμένος στα gadgets, smartphones και οτιδήποτε "ηλεκτρονικό". Στον ελεύθερο του χρόνο προσπαθεί να μην feedάρει στο League of Legends.

Tags: Samsung
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.