Το Samsung Galaxy Note 10+ θα υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 45w και ως ως εκ τούτου θα δώσει στη Samsung τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί καλύτερα την Huawei στο χώρο αυτό. Αλλά σε αντίθεση με τα Huawei P30 Pro και Mate 20 Pro, που καταφθάνουν με 40w fast chargers στο κουτί, της Samsung θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Σύμφωνα με τον Roland Quandt, ο νέος Superfast  Charging adapter, θα κάνει το ντεμπούτο του στα καταστήματα λιανικής στα 49.99 ευρώ στις περισσότερες Ευρωπαϊκές αγορές. Όπως συνέβη και με τους πρόσφατους φορτιστές της Samsung, ο συγκεκριμένος θα περιλαμβάνει USB C port και θα αποτελείται από λευκό πλαστικό φινίρισμα. Αλλά εξαιτίας των πιο γρήγορων ταχυτήτων φόρτισης που υποστηρίζει, το αξεσουάρ θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τους συνήθεις φορτιστές.

Η Samsung ίσως συναντήσει την έντονη κριτική των χρηστών, εξαιτίας αυτής της κίνησης που θυμίζει έντονα Apple. Βέβαια όμως, δεν θα σε αφήσει με άδεια χέρια τον χρήστη, ο φορτιστής του Galaxy Note 10+ θα περιλαμβάνει 25W γρήγορη φόρτιση και θα βρίσκεται στο κουτί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.