Τα τηλέφωνα της LG είναι πολύ αγιόλογες προτάσεις σε γενικές γραμμές, αν και το ενδιαφέρον του κόσμου εστιάζεται κυρίως σε προτάσεις της Samsung, OnePlus, Apple, Google, Huawei και λοιπών κατασκευαστών. Σήμερα σε μια αποσυναρμολόγηση της συσκευής, ο Zack Nelson, προέβη σε μια τρομακτική ανακάλυψη όσον αφορά την μπαταρία της συσκευής. Με λίγα λόγια, αν ψάχνεις ένα smartphone για να το κρατήσεις για πολλά χρόνια, τότε μάλλον το LG G8 ThinQ δεν θα είναι αυτό που θα θέλεις.

Όταν θα παραστεί η ανάγκη, τα μεγαλύτερα προβλήματα του LG G8 ThinQ θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Ναι, υπάρχει παντού γυαλί και κόλλα, κάνοντας δύσκολο το άνοιγμα, βέβαια, για τους έμπειρους τεχνικούς σήμερα, αυτό είναο παιχνιδάκι. Μέρη, όπως το κύκλωμα φόρτισης, το headphone jack και οι κάμερες είναι modular, ακόμη και το module που εκπέμπει ήχο, δεν είναι κολλημένο στην οθόνη, κάνοντας τις επισκευές εύκολες σε γενικές γραμμές.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της συσκευής είναι η μπαταρία, που είναι και ένα από τα πρώτα εξαρτήματα τα οποία αρχίζουν να φθείρονται μετά από μεγάλη χρήση. Η ίδια η LG προειδοποιεί να μην γίνει η αφαίρεση της μπαταρίας και η αποσυναρμολόγηση αποκαλύπτει το γιατί. Η εταιρεία, έχει βάλει εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα μόνιμης κόλλας, κάνοντας επικίνδυνη και δύσκολη την αφαίρεσή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.