Η Apple ετοιμάζει τη δυναμική είσοδο της στην αγορά των 5G smartphones και μάλιστα με οικονομικότερα μοντέλα που θα λανσάρουν βελτιώσεις στον σχεδιασμό των έξυπνων τηλεφώνων της εταιρείας. Γι’ αυτό, πρέπει να κυκλοφορήσει τα iPhone 12 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που τηρεί εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που αναγκάζουν την Apple να εξετάζει το ενδεχόμενο καθυστέρησης της κυκλοφορίας των iPhone 12. Αρχικά, η αλυσίδα παραγωγής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και καθυστερήσεις.

Επιπλέον, η εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών δεν θα διαθέσει 1000+ δολάρια ή ευρώ για να αγοράσει ένα νέο smartphone, με την οικονομική αστάθεια που επικρατεί παγκοσμίως λόγω της πανδημίας.

Παρ’ όλα αυτά, η Apple θα πρέπει να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ κέρδους και ζημίας, γιατί σύμφωνα με την Goldman Sachs μία καθυστέρηση 2 μηνών θα έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να χάσει περίπου 18 δισεκατομμύρια δολάρια. Με βάση τα οικονομικά στοιχεία του τεχνολογικού κολοσσού αυτό το ποσό ισούται με 14% πτώση πωλήσεων ανά έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.