Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, η Huawei παρουσίασε διάφορα προϊόντα, όπως το Watch D, και το εντυπωσιακό Huawei P50 Pocket, το πρώτο της clamshell smartphone με νέας γενιάς water drop μεντεσέ. Τι είναι αυτό; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις.

Ο water drop μεντεσές, σύμφωνα με το στέλεχος της εταιρείας Yu Chengdong, είναι ένα σύνολο από πατέντες της κινέζικης κατασκευάστριας. Ο Yu ισχυρίστηκε ότι τα foldable smartphones που δεν έχουν κενά δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς τον μεντεσέ της εταιρείας του.

Συνέχισε λέγοντας ότι αν ποτέ δεις ένα foldable smartphone χωρίς κενά, τότε θα χρησιμοποιεί σίγουρα τις πατέντες της Huawei, όπως και το P50 Pocket. Η νέας γενιάς μεντεσέδες έχουν σχήμα σταγόνας και επιτρέπουν σε ολόκληρη την κατασκευή να ανυψώνεται όταν ξεδιπλώνεται η πολυδιάστατη σύνδεση και να πέφτει όταν η συσκευή διπλώνει.

Επιπλέον, ο νέος water drop μεντεσές του Huawei P50 Pocket διασφαλίζει ότι οι πτυχές από την κάμψη είναι ελάχιστες. Το δίπλωμα και το ξεδίπλωμα γίνονται απολύτως ομαλά. Ο μεντεσές σε σχήμα σταγόνας χρησιμοποιεί επίσης μία ποικιλία από ειδικά υλικά που κατασκευάζονται με διαδικασίες ακριβείας που εξασφαλίζουν αυξημένη αντοχή με μικρότερο βάρος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.