Σήμερα η Bethesda ανακοίνωσε το νέο HD Texture Pack για την PC έκδοση του Fallout 4. Για αν ετοιμάσει τους gamers για το επερχόμενο update, η εταιρία δημοσίευσε τις απαιτήσεις του συστήματος, ώστε να τρέχει το παιχνίδι σωστά. Τι βρήκαμε εκεί όμως;

Από ότι φαίνεται η Bethesda διέρρευσε το όνομα και το μέγεθος της RAM που θα έχει η επόμενη κάρτα της AMD, η Vega10 GPU (RX 490). Σύμφωνα με την Bethesda, η κάρτα θα έχει 8GB RAM.

Τα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν είναι τα παρακάτω.

Recommended PC Specs

  • Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
  • Intel Core i7-5820K or better
  • GTX 1080 8GB/AMD Radeon RX 490 8GB
  • 8GB+ Ram

Εν το μεταξύ και η SK Hynix επιβεβαίωσε τα χαρακτηστικά και την διαθεσιμότητα το 4GB HBM2 stacks, για το πρώτο τρίμηνο του 2017. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η Vega, που έχει πάνω 2x4GB HBM2 stacks, φτάνοντας τα 8GB μνήμης.

Με λίγο παραπάνω ψάξιμο στο έγγραφο βλέπουμε πως η ταχύτητα των SK Hynix H5VR32ESM4H-H1K μνημών είναι στα 1.60Gbps (ανα pin), με bandwidth που φτάνει τα 205GB/s ανά stack. Στο σύνολο λοιπόν θα έχουμε 410GB/s, αν η AMD κρατήσει της μνήμες στις stock ταχύτητες!!!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.