Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Xiaomi μέσω της Amazfit είχε ανακοινώσει επισήμως ότι προέβαινε στην ανάπτυξη ενός ολοκαίνουργιου smart band με curved OLED οθόνη που αποκαλούνταν Amazfit X. Πλέον δόθηκαν στη δημοσιότητα όλα τα χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στη τιμή των 329 δολαρίων τον Αύγουστο του 2020.

Το Amazfit X έρχεται με οθόνη 2.07 ιντσών AMOLED με 206x640px και η μέγιστη φωτεινότητα αγγίζει τα 400 nits. Η Amazfit είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για το εν λόγω smartwatch και όχι άδικα. Φανταστείτε μόνο, ότι δεν είναι μόνο η οθόνη curved αλλά όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα.

Όσον αφορά την πλοήγηση, το Amazfit χρησιμοποιεί hardware buttοns και έχει μάλιστα και ενσωματωμένο ένα pressure sensitive button στο πλάι. Ο νέος και σαφώς βελτιωμένο ανιχνευτής καρδιακού παλμού, μπορεί να προβεί σε 24ωρη παρακολούθηση, ενώ ο αισθητήρας δίπλα σε αυτό μετρά τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Διαθέτει μπαταρία 205mAh και σου επιτρέπει να το χρησιμοποιήσεις για ως 7 ημέρες με μόνο μια φόρτιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.