Νωρίτερα φέτος η Apple αναγκάστηκε να ανοίξει το οικοσύστημα στην ΕΕ χάρη στον Digital Market Act ο οποίος απαιτούσε από 6 μεγάλες εταιρείες, δηλαδή τις Apple, Meta, Microsoft, Amazon, Google και Tiktok να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν στην Ευρώπη. Η Apple για παράδειγμα, έπρεπε να επιτρέψει τρίτα App Stores στο iPhone και πλέον το πρώτο γίνεται πραγματικότητα.

Huawei Pura 70 Ultra: Η κάμερα κάνει κάτι που δεν έχεις ξαναδεί σε smartphone! (video)

Ο λόγος για το AltStore PAL το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη ως το πρώτο εναλλακτικό App Store. Χρήστες με το iOS 17.4 ή κάποια νεώτερη έκδοση μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό έναντι 1.50 ευρώ και το οποίο καλύπτει την προμήθεια Apple Core Technology Fee CTF που απαιτείται για την εγκατάσταση του store.

H Apple είναι Apple και δεν θα άφηνε έτσι απλά τα πράγματα. Θα περάσεις από χίλιες προειδοποιήσεις ότι κινδυνεύει η ασφάλειά σου για να το εγκαταστήσεις και περιλαμβάνει δυο app στο ντεμπούτο του. Το πρώτο είναι το Delta, έναν emulator ικανό για την αναπαραγωγή SNES, NES, Game Boy, Game Boy Advance, Nintendo 64 και Nintendo DS παιχνιδιών και έναν clipboard manager που η Apple απαγορεύει στο δικό της Store το Clip.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.