Προφανώς θα το έχεις ήδη αντιληφθεί, αλλά δυστυχώς το Alpha Wallet δεν υποστηρίζει το Market Pass και είναι αναγκαστική η χρήση των GPay και Apple Pay με την προσθήκη της κάρτας στα αντίστοιχα πορτοφόλια. Δεν υποστηρίζεται το Alpha Wallet.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει NFC ενώ αν δεν έχετε NFC βάλτε την σε ένα κινητό φίλου. Επειδή δεν εμφανίζει τα στοιχεία (τουλάχιστον σε εμάς) βάλαμε να κατέβει το ebanking στη συσκευή συγγενικού προσώπου συνδέσαμε κανονικά τη συσκευή με το ebanking και στη συνέχεια επιλέξαμε τη μεταφορά της στο Apple Pay.

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά όταν ζητήσει SMS, θα σας έρθει στον αριθμό που έχετε δηλώσει την αίτηση πληκτρολογείς και ολοκληρώνεται η διαδικασία. Και αυτό ισχύει για κάθε κάρτα. Φυσικά, δεν είμασταν πελάτες και ούτε είχαμε υπόλοιπο στην Alpha Bank, κατανοούμε βέβαια ότι δεν μπορεί να συμβεί σε όλους για προφανείς λόγους.

Αν είχατε επιλέξει την Alpha Bank για την έκδοση άυλης κάρτας για το Τουρισμός για Όλους Pass, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς e-Banking που είχατε αποκτήσει τότε. Αν τους έχετε ξεχάσει, δείτε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τους κωδικούς σας online.

Δυστυχώς, μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, ενώ η υποστήριξη της Alpha αναφέρει ότι αν πατήσεις στο λεπτομέρειες κάρτας φαίνονται τα στοιχεία της σε εμάς δεν τα εμφανίζει, παρά μόνο τον αριθμό της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τράπεζες τής πλάκας
  Εφαρμογές τής πλάκας
  Δοκίμασα και εγώ με άλφα ουολετ αλλά τζιφος
  Αναγκαστικά πρέπει να δίνουμε προσωπικά στοιχεία μας στην Google για μια διαδικασία απλή
  Απογοήτευση

 2. Δεν έχω λογαριασμό στην alpha bank, αλλά μετά από προσπάθεια, δεν δούλευαν το username/ password,
  Το πέρασα στην Google pay/ δουλεύει/ αγόρασα από super market κλπ.

 3. Εγώ την βλέπω στον λογαριασμό αλλά δεν ξέρω πως θα την έχω στην επιφάνεια εργασίας ούτως ώστε να σκαναριστει (φαντάζομαι)

 4. Δυστυχώς με το gpai δεν υποστηρίζετε σε όλα τα τερματικά τον super market. Και πρέπει να ψάχνουμε ποία super market δέχονται τη συγκεκριμένη εφαρμογή!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.