Από 01/12/2023 η χρέωση για κλήσεις από καρτοκινητό Vodafone μετά την παρέλευση του πρώτου λεπτού μεταβάλλεται από 0,24€/κλήση σε 0,29€/ανά κλήση, ανεξαρτήτως διάρκειας.

Σημειώσεις: Όλες οι παραπάνω τιμές πακέτων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι υφιστάμενοι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως οποτεδήποτε & έως ένα μήνα από την ημερομηνία εφαρμογής των τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα της ημερομηνίας εφαρμογής των νέων τιμολογίων.

Και για Vodafone Home

Τέλος, οι κλήσεις προς τον Σύντομο Κωδικό Εξυπηρέτησης Πελατών 13830 διάρκειας έως ένα λεπτό παραμένουν δωρεάν ενώ από 01/12/2023 η χρέωση για κλήσεις μετά το πρώτο λεπτό μεταβάλλεται από 0,2499€ σε 0,3056€ ανεξαρτήτως διάρκειας κλήσης.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και φόρο σταθερής τηλεφωνίας 5%.

Οι συνδρομητές που επηρεάζονται από τις ανωτέρω αλλαγές (Μέρος Α και Μέρος Β), έχουν δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως έως και δύο (2) μήνες από την ημερομηνία που τίθενται σε ισχύ, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης της τροποποίησης.

Αυτή η εφαρμογή δείχνει τις κάμερες ταχύτητας της τροχαίας: Εντελώς δωρεάν λόγω Black Friday

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.